17 sep 2019

Tentoonstelling ‘De Verenigde Spelers’

0 Reacties

75 jaar De Verenigde Spelers’ De tentoonstelling ter ere van het 75-jarig jubileum van toneelvereniging is te zien van dinsdag 1 oktober tot en met zondag 3 november in de Bibliotheek Oss

75-jarig jubileum De Verenigde Spelers
Ter promotie van haar 75-jarig jubileum presenteert de Osse toneelvereniging De Verenigde Spelers een overzichtstentoonstelling in de Bibliotheek Oss. Van dinsdag 1 oktober tot en met zondag 3 november krijgt u de gelegenheid een kijkje te nemen in haar geschiedenis door middel van groepsfoto’s, tekstboekjes, aankondigingsposters, programmaboekjes, rekwisieten, kleding, filmfragmenten en andere bijzondere materialen.

Op zondag 27 oktober krijgt u de gelegenheid om samen met De Verenigde Spelers zelf de vloer op te kunnen. Deze unieke ervaring zal worden vastgelegd op een foto die u gratis gemaild zal worden.

De geschiedenis begint bij “De Spooktrein”, het allereerste toneelstuk van De Verenigde Spelers. Destijds diende het als benefietvoorstelling voor de actie “Zuid Helpt Noord” van het Rode Kruis: het bevrijde Zuiden zamelde geld in voor het nog bezette Noorden. Het 75-jarig jubileum wordt op 13 en 14 november 2019 in theatercafé De Groene Engel gevierd met een speciale versie van dit eerste toneelstuk. Voor meer informatie: www.deverenigdespelers.nl

De jubileum expositie is te zien van dinsdag 1 oktober tot en met zondag 3 november tijdens openingstijden van de Bibliotheek Oss.

Reacties

[begin]