Pinokkio groeit: repeteren, kleding passen, en werkweekend

Afgelopen maandag hebben we heerlijk gerepeteerd. Iedereen kent zijn of haar teksten al supergoed, wat erg fijn repeteren is. Alle scenes zijn nu gezet door Hennie, onze regisseuse. Dat betekent dat we de komende 6 weken volop kunnen herhalen en de puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ zetten.

Pinokkio is een heerlijk stuk om te spelen. Het sprankelt en heeft veel humor voor jong en oud. De decor-, rekwisieten- en kledingcommissies draaien op volle toeren. Inmiddels hebben we onze kleding gepast. Dat brengt de personages nog meer tot leven. Hester van Amelsfoort had haar auto volgeladen met vele, kleurrijke pakken, waarbij voor ieder wat wils gevonden werd. Zo leuk om de transformatie bij iedereen te zien.  Het gaat nu echt kriebelen.

Over 2 weken gaan we met de spelersgroep op werkweekend. Dit is op locatie, zodat we zowel de zaterdag als de zondag goed aan de slag kunnen met het stuk. Hoogtepunt is naast het repeteren ook altijd het avondeten op zaterdag (welke lekkere tapas zijn er dit keer gemaakt?) en natuurlijk het weerwolven van Wakkerdam wat inmiddels traditie is geworden tijdens onze werkweekenden. En daarna is het nog 1 maand tot de première. Spannend!

Wil je in april meegenieten van Pinokkio? Kaarten zijn te verkrijgen bij de CD Kiosk (de Schakel 3, Os), de kassa en website van de Groene Engel. We hopen jullie in de zaal te kunnen begroeten!

 

 

 

Reacties