Onze regisseur

Na jaren gewerkt te hebben met voor onze vereniging bekende regisseurs zijn we dit jaar de uitdaging aangegaan door een nieuwkomer met ons aan de slag te laten gaan.

Deze nieuwkomer stelt zich hierbij aan u voor.

Ik ben Daan van de Ven, 31 jaar. Ik maak theater met hart en ziel. In 2022 ben ik afgestudeerd in Theatre in Education aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Tijdens de studie heb ik altijd al een grote liefde gehad voor het maken van theater. De voorstellingen die ik maak zijn uiteenlopend: van maatschappelijke thema’s tot wanhopige pogingen het publiek te vervelen. Het is hoe dan ook uniek, actueel en het gaat vaak gepaard met humor.

Ik ben eigenwijs en ga geen uitdaging uit de weg. Mijn creativiteit is ongekend wat mijn werk authentiek maakt. Het is toegankelijk voor een breed publiek. Mijn fascinatie komt vaak voort uit kritiek op de wereld, de noodzaak om dit te vertalen naar het theater is dan ook mijn grootste drijfveer.

Samen met De Verenigde Spelers ga ik de uitdaging aan om tot een schitterende voorstelling te komen. Ik ga mijn best doen de grenzen van de spelers evenals die van mijzelf te verleggen, om onszelf en het publiek te verrassen met schitterend theater

Reacties